Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

SkyUp запускає рейси з Одеси до Італії та Іспанії

15 березня, 22:55
Фото з відкритих джерел

Українська авіакомпанія SkyUp має намір у травні-червні запустити чотири регулярні рейси з Одеси до Ріміні (Італія), Барселони (Іспанія), Кутаїсі (Грузія) і Єревану (Вірменія)

Про це повідомляє прес-служба авіаперевізника.

Рейс Київ - Ріміні (Італія) буде виконуватися з 2 червня щонеділі; Одеса - Барселона (Іспанія) буде виконуватися з 25 травня двічі на тиждень - щосереди і щосуботи; Одеса - Кутаїсі (Грузія) буде виконуватися з 4 червня двічі на тиждень - по вівторках і п'ятницях; Одеса - Єреван (Вірменія) буде виконуватися з 17 травня двічі на тиждень - по понеділках і п'ятницях.

За даними прес-служби, вартість квитка в одну сторону з Одеси до Ріміні складе від 2 239 грн (без багажу), з Одеси до Барселони - від 2 507 грн (без багажу), з Одеси до Кутаїсі - від 1 757 грн (без багажу), з Одеси до Єревану - від 1 785 грн (без багажу).

Також повідомляється, що авіаперевізник буде виконувати з Одеси чартерні рейси до Тівату (Чорногорія) - один раз на тиждень, Анталії (Туреччина) - двічі на тиждень, Шарм-ель-Шейху (Єгипет) - три рази на тиждень.

Крім цього, SkyUp на період літньої навігації планує збільшити частоту польотів за маршрутом Одеса - Київ до трьох разів на тиждень і Одеса - Харків - до двох разів на тиждень.

Таким чином, загальна кількість рейсів, які виконуватиме авіакомпанія SkyUp Airlines з аеропорту Одеси, зросте до 18 на тиждень.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати