Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Книга "Ave. До 100-ліття Гетьманату Павла Скоропадського" скоро вийде у світ

15 серпня, 17:59
Фото з архіву "Дня"

Книжкова новинка Щоденної всеукраїнської газети «День» «Ave. До 100-ліття Гетьманату Павла Скоропадського» за загальною редакцією Лариси Івшиної вже скоро вийде у світ.

Книжка «Ave» - не лише про історію, а й про пекучі проблеми сьогодення. Адже й ті виклики, що 100 років тому постали перед Українською державою Гетьмана Скоропадського, і ті здобутки та успіхи, що їх досяг Гетьман лише за 7,5 місяців правління, і його прорахунки та невдачі – це все має прямий стосунок до сучасної України.

А головним викликом було: як відтворити, зміцнити й згуртувати державотворчу національну еліту в її не розривному зв’язку з народом? Це саме те, що конче потрібне нам і зараз. Як побачить читач, завдання книги – «відкрити» Павла Скоропадського сучасним українцям після 100 років фальсифікацій та замовчування, донести до нашого громадянства важливість ним зробленого.

Презентація фоліанта відбудеться на Форумі видавців у Львові 21 вересня о 12:00 в Дзеркальній залі палацу Потоцьких. Презентація в Дніпрі відбудеться 28 вересня.

Для того, щоб передплатити новинку звертайтесь до нашого відділу реалізації, телефон: (044) 303-96-23, електронна адреса - [email protected].

Ще один варіант - зробити передплату на цій сторінці вже зараз!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати