Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Президент України назвав пріоритети 2018 року

16 січня, 22:26
Фото Миколи ТИМЧЕНКА, "День"

Пріоритетами України у 2018 році є приватизація, дерегуляція, удосконалення законодавства про національну безпеку, а також створення Антикорупційного суду.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи на щорічній зустрічі з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, повідомляє Укрінформ.

“У 2018 році наші пріоритети в реформах є не менш амбітними – приватизація, дерегуляція, покращення інвестиційного клімату, нацбюро фінансової безпеки, ліберальне валютне законодавство, подальше удосконалення тендерного законодавства, енергетичного сектору, а також законодавство про національну безпеку”, - зазначив Глава держави.

Крім того, серед цьогорічних пріоритетів Порошенко назвав і створення Антикорупційного суду. Він запевнив, що у 2018 році буде запущено його створення та закликав “до конструктивної роботи в рамках демократичних парламентських процедур для його (закону про Антикорупційний суд — ред.) успішного ухвалення”.

Він також додав, що після голосування в першому читанні відповідного закону буде час для удосконалення законопроекту з метою якомога ефективнішої роботи цього суду.

Водночас Президент підкреслив, що Антикорупційний суд стане останнім і вирішальним елементом в новій антикорупційній архітектурі України.

Нагадаємо, що РФ має на меті знищити українську державу як таку.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати