Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вибух у центрі Києва: жертв та постраждалих немає

16 червня, 08:57
фото: ГУ ДСНС України у м. Києві

Фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують розбір завалів після вибуху в Шевченківському районі столиці, на вулиці Тургенєвська, жертв і постраждалих під час вибуху немає.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у м. Києві.

"У дворі триповерхового житлового будинку, в одному з 7 цегляних гаражів стався вибух невідомого походження, без послідуючого горіння. В результаті вибуху 3 гаражі зруйновані вщент, пошкоджена газова труба і вибито скло вікон сходової клітки і квартир у поруч розташованій будівлі. Інших видимих ознак руйнування конструкцій будинку немає. Попередньо в результаті вибуху травмованих і загиблих немає", - йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційній сторінці ГУ ДСНС України в місті Києві, в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

На місці події було задіяно 9 одиниць основної та спеціальної техніки і 70 осіб, а саме: - від ГУ ДСНС України в м. Києві 7 одиниць основної та спеціальної техніки і 53 людини особового складу; - від Київської служби порятунку 2 одиниці техніки та 17 людей особового складу.

Для підйому бетонних плит була задіяна комунальна інженерна техніка.

"Станом на 8:00 травмованих і постраждалих не виявлено. Роботи з пошуку можливих постраждалих тривають" - підсумували в ДСНС.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати