Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Телеканал ZIK припиняє співпрацю з ведучою Роксаною Руно

17 січня, 15:22

Телеканал ZIK припиняє співпрацю з керівником департаменту інформаційного мовлення та аналітики, ведучою проекту «Zіткнення» Роксаною Руно. Керівництво ZIKу вдячне Роксані Руно за її роботу. Як повідомляє прес-служба каналу, Руно – справжній професіонал, знавець своєї справи. «Безумовно, внесок її, як ведучої «Zіткнення», є дуже великим, але було б несправедливо недооцінювати працю тієї величезної кількості людей, які брали участь в розробці формату і щотижня роблять цей проект одним із найрейтинговіших. «Zіткнення» – це результат взаємодії всього колективу ZIKу. Формат «Zіткнення» є власністю каналу і розроблявся командою каналу», - йдеться в повідомленні.

Оскільки програма-дебати є доволі рейтинговою, ZIK не збирається її закривати. Проект отримає нового ведучого, який зможе підняти його на інший рівень і доповнити. Тож шанувальникам «Zіткнення» не варто хвилюватися. Програма повернеться в ефір після невеликої перерви.

Нагадаємо, на ZIK Роксана Руно перейшла у квітні 2017 року з каналу «112 Україна», очолила посаду керівника департаменту інформаційного мовлення та аналітики й стала ведучою ток-шоу в форматі дебатів під назвою «Zіткнення». Читайте також інтерв’ю з Роксаною Руно – Як оминути «тупик популізму».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати