Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Києві попрощалися із загиблим у районі ООС Леонідом Добрянським

17 червня, 18:04

Сьогодні, 17 червня, в Києві попрощалися із загиблим у районі ООС бійцем окремої механізованої бригади прапорщиком Леонідом Добрянським.

«Cьогодні в столиці приспущені державні прапори. Київ прощається із героєм, який загинув на сході України, захищаючи незалежність та цілісність нашої держави. Вічна пам’ять та шана Леоніду Добрянському, який мешкав на Оболоні. Вічна слава героям!» – сказав Віталій Кличко, передає АрміяІnform.

Віддати Герою останню шану прийшли його близькі, друзі, волонтери, бойові побратими, командири та містяни, серед них співчуття висловили командувач Сухопутних військ та голова Оболонської РДА.

«13 червня під час виконання бойового завдання Леонід віддав своє життя за вільну та незалежну Україну. Він загинув від мінно-вибухової травми, не сумісної з життям. В липні йому мало б виповнитись 46 років. Він один із перших, хто став на захист України у самий пекельний час, пройшов всі гарячі точки війни на сході України», – повідомили в окремій механізованій бригаді ім. князя Костянтина Острозького.

Дружині загиблого Героя вручили Грамоту пошани та скорботи.

Без чоловіка та батька залишилися дружина та єдина дочка.

Поховали Леоніда на Алеї Героїв на Лук´янівському кладовищі м. Київ.

Нехай буде вічний спокій його душі! Світла пам’ять Герою!

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати