Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ДФС планує до кінця серпня перевірити 60 експортерів лісоматеріалів

18 серпня, 19:58

Державна фіскальна служба планує до кінця серпня перевірити 60 компаній, які експортують лісоматеріали. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

Зазначається, що фіскальна служба вже провела перевірки 102 компаній, які експортують деревину. За результатами контролюючі органи винесли 82 податкових повідомлення-рішення.

До кінця року заплановано ще 133 перевірки, з них на серпень - 60.

В.о. заступника голови ДФС Євген Бамбізов наголосив на необхідності підготовчої роботи аудиторів до перевірок.

"У першу чергу – це вивчення інформації з баз даних ДФС, співставлення відомостей обласних управлінь Держлісагенства та Держекоінспекції щодо обсягів заготівель за видами деревини та рубок, експортних операцій, а також дослідження діяльності контрагентів, у тому числі нерезидентів. Така робота має бути скоординована з підрозділами боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом", – цитують Бамбізова.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко наклав вето на прийнятий Верховною Радою закон, що передбачає збільшення відповідальності за незаконне вивезення з України лісу і деревини. Зазначалося, що голова держави виступає проти "лобістських схем, які потрапили до закону між першим і другим читанням".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати