Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Укртелеком" замінить провідний зв’язок мобільним

20 липня, 16:56
Фото з відкритих джерел

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) дозволила Укртелекому запустити пілотний проект з відновлення фіксованої телефонії за допомогою мобільного зв’язку.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Відзначається, що рішення НКРЗІ допоможе Укртелекому пришвидшити відновлення фіксованої телефонії у регіонах з великою кількістю крадіжок мідного кабелю.

“НКРЗІ, як виняток, підтримує проведення експерименту для напрацювання практики та досвіду застосування конвергентних рішень взаємодії мереж рухомого (мобільного) та фіксованого зв’язку за умови дотримання законодавства України у частині захисту прав та інтересів споживачів телекомунікаційних рішень”, – йдеться у повідомленні.

Перехід буде здійснено за допомогою оператора ТриМоб. Так, в абонентів зберігається їх номер телефону, доступ до екстрених служб, порядок набору інших номерів, їм доступні на вибір низка тарифних планів на фіксовану телефонію.

“Єдине, що змінюється – це телефонний апарат. Телефон нового зразка можна придбати або взяти в оренду за 1 грн/міс. Така пропозиція доступна як фізичним, так і юридичним особам”, - відзначають в компанії.

Проект розпочнеться у серпні 2018 року і триватиме 3 місяці. У разі позитивних результатів оператор зможе реалізовувати конвергентні рішення і в інших регіонах, де мешканців необхідно забезпечити загальнодоступними телекомпослугами.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати