Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Тестом для Президента стане доведення розслідування справи Гонгадзе до завершення, - Гопко

21 травня, 11:16
Фото Миколи ТИМЧЕНКА, "День"

21 травня Георгію Гонгадзе виповнилося б 50 років. Одне з найбільш резонансних убивств в Україні і досі не розкрито, нагадала Народний депутат України Ганна Гопко і зазначила, що тестом для Президента Зеленського стане доведення розслідування справи Гонгадзе до завершення.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"19 років !!! виявилося недостатньо, щоб знайти замовників вбивства журналіста. Змінювалася неодноразово влада і генпрокурори. Чого лише варті обіцянки Луценка.Тестом для Президента Зеленського стане доведення розслідування справи Гонгадзе до завершення. Чи понесуть відповідальність ті, хто скоїв злочин?Тест для парламенту – це звільнення Генпрокурора Луценка, а для Зеленського – подання достойного не заплямованого кандидата на цю відповідальну посаду", - йдеться у дописі Нардепа.

Справа Гандзюк і напади на активістів – це наслідок того, що не були покарані злочини часів Кучми та Януковича, зазначила Гопко та наголосила, що непокаране зло зростає.

Ганна Гопко також додала, що Україна має виконати міжнародні зобов’язання і резолюції ПАРЄ.

"Також Україна має виконати міжнародні зобов’язання і резолюції ПАРЄ, що ми обговорювали в листопаді 2018 року в комітеті. Але тоді Генпрокуратура умисно проігнорувала участь у засіданні, пославшись на сміхотворну причину – зайнятість", - написала Гопко.

 

Читайте також ексклюзивний матеріал "Дня" "Тест для Володимира Зеленського".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати