Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Причетність Димінського до смертельної ДТП перевірять за ДНК, - Геращенко

21 серпня, 14:26
Фото: ГУ НП у Львівській області

Особу водія, який скоїв резонансне смертельне ДТП на Львівщині, встановить експертиза.

Про це повідомив у своєму Facebook член колегії МВС Антон Геращенко.

"Слідчий, який розслідує ДТП за участю автомобіля Петра Димінського, у результаті якого загинула 31-річна Наталія Тріль, призначено експертизу слідів біологічних матеріалів, які залишилися на подушці безпеки "Mercedes", яка розкрилася в момент зіткнення, – пише він в Facebook.

"Експертиза буде проведена в Києві, в Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС, силами кращих українських експертів", – зазначає Геращенко.

Таким чином за слідами від дотику обличчя воді, що залишилися на подушці, буде встановлено формулу його ДНК.

"Потім ДНК особи, яка перебувала в момент зіткнення за кермом "Mercedes" порівняють з ДНК 43-річного охоронця Петра Димінського, який заявив, що за кермом у момент зіткнення було саме він. Якщо ДНК не співпадуть, – то буде очевидно, що за кермом машини не був не охоронець, а хтось інший", – зазначає Геращенко.

Він рекомендував Петру Димінському, надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, щоб прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії.

Як відомо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10.

Власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Як повідомили очевидці, після ДТП Димінський закрився у позашляховику охорони.

О 18:00 львівська поліція поширила офіційне повідомлення про ДТП, з якого випливає, що за кермом Mercedes S 65 AMG був 43-річний львів’янин. Очевидно, мова йде про охоронця Димінського, який заявив, що саме він перебував за кермом у момент зіткнення. Петрові Димінському 62 роки.

Галицький районний суд міста Львова уже заарештував охоронця Димінського.

Брат загиблої в ДТП дівчини стверджує, що саме Димінський був за кермом Мерседеса в момент аварії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати