Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Обама з дружиною заснували продюсерську компанію і підписали контракт з Netflix

22 травня, 15:55
Фото Reuters

Барак і Мішель Обама підписали контракт з Netflix, заявила компанія в понеділок. Для реалізації запланованих проектів екс-президент і колишня перша леді заснували власну продюсерську компанію Higher Ground Productions.

Про це повідомляє Голос Америки.

Підтвердивши чутки про співпрацю з подружжям Обама, які з'явилися ще в березні, компанія Netflix не уточнила подробиць про те, які фільми або серіали вони будуть знімати.

Як повідомляється, подружжя буде виробляти «різноманітний контент», в тому числі, можливо, серіали, документальні та художні фільми.

“Ми сподіваємося вирощувати і керувати талановитими, надихаючими, творчими голосами, які допоможуть розвивати в людях співчуття і взаєморозуміння, а також допомогти їм поділитися своїми історіями зі світом”, - заявив Обама.

Як очікується, в деяких проектах колишнє президентське подружжя буде з'являтися на екрані, повідомило близьке до справи анонімне джерело. Передбачається, що самі по собі матеріали не будуть мати політичного забарвлення.

Сюжети для майбутніх проектів допоможуть знайти люди, подібні до тих, кого Обама запрошував на свої зустрічі «Про стан справ в країні».

«Ми з Бараком завжди вірили, що історії можуть надихати, вчити людей іншому погляду на світ і допомагають нам відкрити уми і серця оточуючих», - заявила Мішель Обама.

Як очікується, контент з'явиться не раніше 2019 року.

У січні екс-президент з'явився в ефірі ток-шоу Девіда Леттермана на Netflix. Як повідомляється, Обама дружить з контент-директором Netflix Тедом Сарандосом, і переговори про співпрацю почалися вже тоді.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати