Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кабмін виділив майже 40 млн грн для забезпечення житлом учасників АТО/ООС

22 травня, 15:30
Фото з відкритих джерел

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про виділення майже 40 млн грн для забезпечення житлом воїнів АТО й ООС серед внутрішньо переміщених осіб та осіб з інвалідністю, отриманою внаслідок війни.

Про це інформує Урядовий портал.

“Цим актом ми отримали право спрямувати 39,8 млн грн на Постанову №280, якою передбачено забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб з УБД та осіб з інвалідністю внаслідок війни ІІІ групи, які потребують поліпшення житлових умов”, – зазначила міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

Напередодні документ доопрацювали на засіданні урядового комітету з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності.

МВС отримало 30 млн грн для реконструкції гуртожитку під житло для поліцейських, розташованого в місті Сєверодонецьк Луганської області.

Міністерство соціальної політики отримало 9,8 млн на виплату компенсації для учасників бойових дій серед ВПО, осіб з інвалідністю внаслідок війни ІІІ групи, які потребують поліпшення житлових умов.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати