Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Волині поховали 18-річного бійця з батальйону “Азов”

23 серпня, 18:38

Напевне це наймолодший волинянин, який загинув на сході України за час неоголошеної війни. Андрієві Снітку, круглому сироті, виповнилося тільки 18, але він був серед перших добровольців, які пішли захищати територіальну цілісність України. Воював у батальйоні “Азов”.

Побратими кажуть, що командування батальйону подасть Андрія Снітка на отримання звання Героя України посмертно. Юнак з волинського містечка Маневичі, де ріс під опікою тітки, навчався в Інституті фізичної культури Східноєвропецського національного університету імені Лесі Українки. Загинув 20 серпня за Іловайськ. Його групу вороги закидали гранатами, перша з яких впала недалеко від Андрія. Не роздумуючи, він накрив її своїм тілом, але товаришів – врятував... Друзі розказують, що планували з Андрієм приїхати на ротацію, вирішити справи в університету. Але він хотів ще звільнити Іловайськ.

Громадська панахида за загиблим воїном “Азова” відбулася на Театральному майдані Луцька, і тут це вже десяті похорони, на які провести земляка в останню путь збираються тисячі людей, повідомляє Наталія МАЛІМОН, “День”, Луцьк.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати