Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Волинська обласна рада виділила 80 тисяч гривень дворічній Мілані Медвецькій на лікування

24 лютого, 12:29

Напевне потім, коли Мілані, буде, врешті, виконано операцію, котра має порятувати її життя, багато напишуть про те, як рятували її усі: родина, сусіди, мешканці луцького мікрорайону, де живе, чужі люди –у Луцьку, Італії, Чехії... І  найбільше рядків тут буде присвячено мамі дівчинки, яка через вроджену ваду вкрай потребує  термінової пересадки печінки, і саме мама має стати її донором. І саме мама, Ольга Проніна, зворушила своєю розповіддю про хвору дитину півсвіту, бо півсвіту (але не українська офіційна медицина) вишукує кошти на трансплантацію. Її мають зробити у клініці в Італії,і  коштує це  щастя аж 115 тисяч євро.

Наразі зібрано вже 85 тисяч євро, і 80 тисяч гривень тут – це внесок Волинської обласної ради. Повідомивши про це, Міланина  мама не стримує великої радості: пожертви «капають» гривнями і окремими євриками, а час не жде. Дворічна дівчинка дуже мужньо тримається на цьому світі і за цей світ, але в неї мало часу.  Пожертви на операцію Міланці можна переслати на карточку Приватбанку 4149 4978 7311 8899 на ім’я Проніної Ольги, мами.

У Луцьку до порятунку дитини долучаються найрізноманітнішими способами. Діти малюють і продають свої малюнки, хтось жертвує від заробітку на манікюрі, хтось продає борошно і також вділяє кошти дитині, у Празі  завдяки друзям Міланчиного тата в одному з  казино провели благодійний турнір з покеру і перерахували кілька тисяч євро,  жертвують просто  хто скільки може, з усього світу.

Наталія МАЛІМОН, «День», Луцьк

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати