Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українців немає серед постраждалих у трагедії в Торонто, - посол

24 квітня, 10:13
Фото RFE/RL

Громадян України немає серед постраждалих під час трагедії в канадському місті Торонто, де у понеділок вдень за місцевим часом фургон наїхав на юрбу. Про це повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко, передає "Радіо Свобода".

Консульські співробітники зв‘язувалися із місцевою поліцією, за попередніми даними, ніхто із загиблих чи постраждалих не має українського громадянства, але інформація ще уточнюватиметься.

Канадські силовики обіцяють у разі, якщо отримають інформацію про постраждалих іноземців, терміново повідомляти про це посольству відповідної країни в Оттаві.

Наразі весь район, де сталася трагедія, і досі перекритий поліцією, на перехрестях – вантажівки із піском, на місці злочину працює пересувна кримінологічна лабораторія.

Поруч жителі сусідніх будинків виставили просто на тротуарі свічки та папір, на якому люди різними мовами пишуть співчуття.

Як повідомлялося, у понеділок, 23 квітня, в Торонто фургон в'їхав у натовп. У результаті ДТП загинули 10 людей. Поліція заарещтувала водія фургону.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати