Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу бойовики 27 разів обстріляли позиції сил АТО, поранені 3 бійців, - штаб

25 липня, 08:41
Фото Reuters

За минулу добу терористи 27 разів відкривали вогонь по позиціях української армії на Донбасі, в результаті чого троє військових зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook. 

На Луганському напрямку під вогонь зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів потрапили позиції поблизу Донця, Малинового, Катеринівки, Новозванівки, Станиці Луганської. Близько 9-тої години ночі група бойовиків-розвідників намагалась наблизитись до позицій сил АТО неподалік селища Трьохізбенка, втім бійці помітили окупантів та відігнали їх вогнем зі стрілецької зброї. 

На Маріупольському напрямку терористи гатили з гранатометів у районі селищ Лебединське, Красногорівка, Новотроїцьке, Широкине. В результаті обстрілу позицій неподалік Богданівки зі стрілецької зброї двоє українських військових зазнали поранень. Об 11-ій годині ночі бойовики застосовували міномети калібру 120 та 82 проти захисників Красногорівки.

Опорні пункти поблизу Авдіївки та на шахті Бутівка, що на Донецькому напрямку, двічі накрили вогнем з мінометів та гранатометів.  Крім того, о 21-ій годині бойовики з гранатомету били по силах АТО в районі Світлодарська, в результаті чього зазнав поранень боєць ЗСУ.  

Зазначається, що українська армія вчора ввечері та вночі практично після кожного обстрілу ворога відкривала вогонь у відповідь. За оперативними даними, у противника є бойові втрати, а також втрати у техніці і озброєнні. 

"Загалом, упродовж минулої доби незаконні збройні формування 27 разів порушили перемир’я. Троє українських військових отримали поранення. У відповідь на провокації ворога, сили АТО відкривали вогонь переважно зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів", - наголосили у штабі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати