Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Медики допомогли затримати підозрюваного у вбивстві поліцейських у Дніпрі

25 вересня, 20:26

Лікарі Дніпровський лікарні ім. Мечникова готують до операції Олександра Пугачова, підозрюваного у вбивстві двох поліцейських.

Про це повідомив головний лікар лікарні Сергій Риженко.

За його словами, А. Пугачов близько 17.20 самостійно прийшов до лікарні і звернувся за допомогою до лікарів, оскільки раніше лікувався в лікарні ім. Мечникова як боєць батальйону «Торнадо».

При огляді медики виявили у А. Пугачева кульове поранення в живіт. Вони оцінюють його стан як «середньої тяжкості ближче до важкого».

Головлікар повідомив, що Пугачова зараз готують до хірургічної операції.

З огляду на наявність кульового поранення, медики викликали в лікарню поліцейських, які встановили особу А. Пугачева і затримали його як підозрюваного у вбивстві двох патрульних.

Як стверджує прес-секретар МВС Артем Шевченко, А.Пугачёв застрелив поліцейського Артема Кутушева зі свого пістолета, а потім забрав у загиблого табельний "Форт-17".

Інша патрульна - Ольга Макаренко відкрила вогонь і змогла поранити А.Пугачева, але при цьому отримала смертельні поранення.

«Ціною свого життя патрульні допомогли спіймати особливо небезпечного злочинця - це треба знати всім», - зазначив прес-секретар МВС Артем Шевченко.

Вадим РИЖКОВ «День» Дніпро

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати