Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові триває Alfa Jazz Fest

26 червня, 10:34
Фото Павла ПАЛАМАРЧУКА

Це вже шостий за ліком міжнародний джазовий фестиваль. Стартував проект 2011-го. Концерти відбуваються, як і у всі попередні роки, на трьох локаціях – у Парку культури ім. Богдана Хмельницького, на площі Ринок та у подвір'ї Палацу Потоцьких. За традицією, у парку культури створено кілька зон, де можна дивитися пряму трансляцію концертів на великому екрані.

Аби взяти участь в Alfa Jazz Fest, до Львова приїхали відомі джазові виконавці зі США, Європи та України. «Alfa Jazz Fest дає змогу почути тих зірок, котрих Україна ще не бачила! І ми робимо це із року в рік!», – говорить  незмінний куратор фестивалю Олексій Коган.

Відкрився фест 24 червня – виступом Вадима Неселовського та оркестру INSO-Львів на ‎площі Ринок.

Також серед учасників фесту – гітарист Пет Метіні, саксофоніст і композитор Бренфорд Марсаліс, вокаліст, композитор та автор текстів Курт Елінг,  вокалістка та імпровізаторка  Даян Рівз, контрабасистка, бас-гітаристка та співачка Есперанса Сполдінг, контрабасист, бас-гітарист, віолончеліст, композитор та аранжувальник Ларс Даніельсон, піаніст і композитор Мішель Каміло…

Матиме концерт на  Alfa Jazz Fest і Джамала. Виступ відбудеться 28 червня на головному майданчику у парку культури – на сцені імені Едді Рознера. Спеціально для львівського фесту переможниця цьогорічного «Євробачення» підготувала програму The Soul of Jamala.

Тетяна КОЗИРЄВА, Львів

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати