Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу бойовики 55 разів обстріляли українські позиції, - штаб

26 червня, 08:47
Фото Reuters

Протягом минулої доби проросійські терористи здійснили 55 обстрілів, 25 з них на Донецькому, 19 на Маріупольському, 6 на Луганському напрямках та 5 по ділянках місцевості.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Найбільш небезпечним був Донецький напрямок, де ворог обстрілював наші опорні пункти неподалік Авдіївки, Зайцевого, Майорська, Кірового та Ленінського з автоматичних гранатометів, мінометів різних калібрів та самохідних артустановок, а поруч Опитного, Новоселівки другої та Новгородського – з мінометів. Загалом по наших позиціях було випущено близько 130 мін та понад 100 снарядів», - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку російські окупанти вели вогонь з кулеметів та гранатометів по опорних пунктах поблизу Новотроїцького, Березового, Богданівки, Талаківки та Широкиного, а по укріпленнях неподалік Мар’їнки та Тарамчука - з 82 мм мінометів. 

Як додали у штабі, на Луганському напрямку позиції ЗС України в районі Попасної та Золотого потрапили під вогонь стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, а поруч Новозванівки – мінометів. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати