Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна закриває кордони для іноземців з 29 серпня до кінця вересня

26 серпня, 15:24

Україна закриває з 29 серпня до кінця вересня кордони для іноземців, але для деяких категорій іноземних громадян в'їзд буде можливим.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає Укрінформ.

“Уряд сьогодні розгляне питання про те, щоб до кінця вересня, майже до кінця вересня, закрити кордони для в'їзду іноземних громадян. Звичайно, окрім тих іноземців, які мають дозволи на проживання в Україні", - зазначив він.

За словами прем’єр-міністра, обмеження також не діятиме для іноземців-членів міжнародних та гуманітарних місій.

КМУ неодноразово закликав усіх прочан, які планують взяти участь у цьогорічних святкових заходах з нагоди Рош га-Шана в Україні, утриматися від відвідання міста Умань через загрозливу епідемічну ситуацію.

“Ми, на жаль, змушені будемо прийняти рішення про заборону таких масових заходів у місті Умань. Це наша відповідальність, і ми не повинні створювати додаткові величезні ризики для українців, і не лише для них, а й для громадян інших держав”, - сказав Шмигаль.

Як відомо, Кабінет міністрів у середу ухвалить рішення про продовження дії адаптивного карантину до 1 листопада 2020 року у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації щодо COVID-19.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати