Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Президент Ізраїлю прибув до України з офіційним візитом

27 вересня, 16:17
Фото Reuters

Президент Держави Ізраїль Реувен Рівлін прибув до Києва з офіційним візитом. На площі перед будинком Адміністрації Президента відбулася офіційна церемонія зустрічі Порошенка та Рівліна, передає прес-служба АП.

Урочиста церемонія зустрічі Президента Ізраїлю розпочалася з виконання гімнів Держави Ізраїлю та України, після чого глави двох держав оглянули стрій воїнів почесної варти та представили свої делегації.

"По завершенні церемонії розпочалася зустріч Порошенка з Рівліним у форматі "віч-на-віч", яка продовжиться переговорами делегації України та Держави Ізраїль під головуванням Президентів двох держав", - йдеться у повідомленні.

Також у цей день Президенти України та Ізраїлю візьмуть участь у парламентських слуханнях на тему "75-ті роковини трагедії Бабиного Яру: уроки історії та сучасність", які заплановані у ВРУ. Рівлін виступить в українському парламенті та візьме участь у спільному засіданні депутатських груп міжпарламентських зв’язків між Верховною Радою України та Кнессетом Держави Ізраїль.

У свою чергу, 29 вересня 2 президенти разом із дружинами візьмуть участь у жалобній церемонії із вшанування 75-х роковин трагедії в Бабиному Яру.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати