Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Мінську на вулиці стягують військову техніку, почались затримання

27 вересня, 17:39

До початку недільної акції протесту в Мінську в місто введена військова і спецтехніка, проходять затримання.

Про це повідомляє Портал Tut.by, передає Укрінформ.

Військова техніка стягнута в центр білоруської столиці - біля стели "Мінськ - місто-герой" були помічені колони БТР. Також військову техніку розташовано біля резиденції глави держави - Палацу незалежності. У числі інших очевидці побачили там автомобілі з колючим дротом, БМП і бронеавтомобілі.

Скупчення військової техніки помічено біля Центрального Будинку офіцерів. На площі Незалежності та під'їзді до неї були зафіксовані водомети, автозаки, «рубежі» і багато людей зі щитами.

Проходять затримання, зокрема, на перетині вулиць Міський вал і Неміга. Біля головного входу ТЦ «Галерея Мінська», де сьогодні були перші затримання, міліція переписує докладні дані журналістів. «На перехресті проспекту Машерова і вулиці Тімірязєва почалися затримання, передають читачі. Затримали, за їхніми словами, кількох людей. Також затримання відбулися біля стели. Кількох людей завели в мікроавтобуси», - уточнює видання.

Як повідомлялося раніше, на вхід і вихід закриті центральні станції метро "Площа Леніна", "Жовтнева", "Площа Перемоги", "Площа Якуба Коласа", "Купаловська", "Неміга", "Фрунзенська". Потяги слідують без зупинки на даних станціях.

У неділю в Білорусі повинен пройти щотижневий марш протесту, який на цей раз назвали «Народна інавгурація справжнього президента». У суботу у країні пройшов черговий жіночий марш, який назвали репетицією народної інавгурації Світлани Тихановської. За повідомленнями МВС країни на ньому були затримані 150 протестувальників.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати