Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сьогодні суд проведе засідання у справі екс-заступника голови Миколаївської ОДА

29 серпня, 11:41
Фото з сайту obozrevatel.com

Центральний районний суд Миколаєва сьогодні продовжить засідання стосовно колишнього заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Миколи Романчука, обвинуваченого у хабарництві. Про це повідомляє прес-служба суду, передає УНН.

Вказано, що підготовче засідання розпочалося 26 серпня. Кримінальне провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду міста Миколаєва у складі суддів Володимира Алейнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

У судове засідання з’явились обвинувачений, троє його захисників, прокурор військової прокуратури Південного регіону, який представляє державне обвинувачення, додали у суді.

"Під час засідання, сторона захисту заявила клопотання про перенесення розгляду, у зв’язку з тим, що у засідання не з’явились ще двоє захисників обвинуваченого. Порадившись на місті, суд ухвалив у задоволенні клопотання відмовити", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, як зазначається, захисники заявили клопотання про відвід усього складу колегії суддів. У цьому клопотанні було відмовлено, адже для відводу суддів, згідно з нормами КПК, не було підстав, зауважили у суді.

Також, сторона захисту клопотала про повернення обвинувального акту до прокуратури для виправлення допущених порушень, оскільки, на їхню думку, він складений з численними недоліками.

Суд видалився до нарадчої кімнати. У засіданні оголошено перерву до 29 серпня. Орієнтовний початок засідання - о 14:00, зазначили у суді.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати