Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна отримала докази вини 229 екс-прокурорів-зрадників, - Луценко

30 вересня, 12:15
Фото з архіву "Дня"

Генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що отримав листа від російської Генпрокуратури, у якому йдеться про те, що в березні 2014 року в м. Ростов-на-Дону Янукович підписав указ про вихід з громадянства України 590 осіб прокурорського складу. Про це Луценко повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора отримав листа від російського ГП. Дуже стурбовані нашим кримінальним переслідуванням за державну зраду прокурорів АР Крим. Доводять до мого відома, що в березні 2014 у м. Ростов-на-Дону Янукович підписав Указ про вихід з громадянства Україна 590 осіб прокурорського складу", - йдеться у повідомленні.

Як зауважив Генпрокурор, завдяки офіційному листу ГП РФ українські слідчі отримали беззаперечний доказ вини 229 колишніх українських прокурорів, яким вже оголошено про підозру. "Також ми тепер маємо всі дані ще про 291 зрадника. З огляду на це я підписав подяку начальнику управління ГП РФ Каминіну", - зауважив Луценко.

Також Генпрокурор додав, що мусить розчарувати і ГП РФ, і Януковича тому, що "на справжньому Указі Президента Україна крім підпису має бути Державна печатка. Її Янукович, на щастя, вкрасти забув".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати