Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Лукашенко: Нам відступати нікуди, і ми відступати не збираємося

30 жовтня, 19:49

Олександр Лукашенко заявив, що опозиціонери, які протестують проти підсумків виборів, «переступили червоні лінії», і тому він пообіцяв застосування насильства у тому числі до тих, хто ховається «в квартирах громадян».

Про це повідомляє БелТА, передає Укрінформ.

«Відсьогодні, особливо у квартирах громадян, куди вони ховаються, ми в полон нікого не беремо. Якщо хтось доторкнеться до військовослужбовця (я вже зауваження робив генералам), він повинен піти звідти як мінімум без рук. Я говорю це публічно, щоб всі розуміли нашу рішучість. Далі - все. Нам відступати нікуди, і ми відступати не збираємося. Хто готовий, будемо діяти», - сказав Лукашенко на зустрічі з колективом МВС Білорусі.

Він пояснив таку жорсткість тим, що, нібито, учасники протестів переступили "червоні лінії по багатьох напрямках". Серед прикладів цього він назвав «вихід на залізницю», розвішування «фашистських прапорів (так Лукашенко називає національні біло-червоно-білі прапори, - ред.) на лінії електропередачі». Все це разом названо спробою «зруйнувати, дестабілізувати інфраструктуру держави».

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати