«Тиждень супу»
У Бельгії вже п’ятий рік поспіль проводиться «Тиждень супу», який в нинішньому році завершиться 20 січня, повідомили РІА Новини, посилаючись на місцеві ЗМІ.
Метою даної незвичайної акції є пропаганда здорової їжі. Як і в попередні роки, зварений за рецептом метра кулінарних справ Жан-Пьера Брюно суп з протертих овочів зможуть безкоштовно скуштувати мешканці великих міст Бельгії.
У нинішньому році за рецептом бельгійського шефкухаря буде зварено три тисячі літрів супу з протертих помідорів з м’ясними фрикадельками, якому, згідно з опитуваннями, віддають перевагу більшість бельгійців.
У Брюсселі його зможе скуштувати бажаючий, який опиниться поруч з оперним театром «Ля Моне» у центрі міста. Суп розливають в пластмасові стаканчики, супроводжуючи процес короткою розповіддю про корисні для організму властивості гарячої юшки й про рецепт її приготування.
Випуск газети №:
№6, (2007)Рубрика
Тайм-аут