Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

СПОРТ

16 березня, 00:00

Сім’я Бекхем обгородила себе колючим дротом

Капітан збірної Англії з футболу Девід Бекхем зробив черговий крок, сподіваючись захиститися від папараці. Він придбав ділянку землі біля свого будинку в графстві Чешир. Раніше ця ділянка була парком, що належав королю Генрі VIII. Англійський футболіст заплатив за землю 730 тисяч євро, хоча реальна вартість ділянки — 146 тисяч євро. Про це пише lenta.ru з посиланням на англійське видання Daily Mail. Після купівлі ділянки площею 12 гектарів подружжя Бекхемів витратило близько 75 тисяч євро на те, щоб встановити навколо парку триметрову металеву огорожу, наверху якої встановили колючий дріт, складну систему освітлення, декілька відеокамер, які постійно ведуть зйомку території. На купівлю ділянки Бекхеми наважилися після того як виявили, що з одного з будиночків, що стоять у парку, чудово видно їхній особняк. Варто зазначити, що частину будиночків подружжя придбало до того, як купити землю — в цих будиночках вони оселили прислугу.

Переможці Олімпіади відсвяткують новосілля у Києві

Київський міський голова Олександр Омельченко у середу на зустрічі з призерами Олімпійських ігор повідомив, що бронзовим призерам з фігурного катання — сімейній парі Руслану Гончарову та Олені Грушиній — виділена двокімнатна квартира на вулиці Алматинській, а бронзовому призеру з біатлону — Лілії Єфремовій — однокімнатна квартира на вулиці Георгія Гонгадзе, пише Інтерфакс-Україна. У ході зустрічі з переможцями мер столиці зазначив, що у Києві з 1996 року стало традицією дарувати квартири призерам Олімпійських ігор. Іще О. Омельченко повідомив, що київська влада також поздоровить призерів Паралімпійських ігор після їхнього повернення до України.

Берлін намагається подобріти

Влада Берліна вирішила кардинально змінити імідж міста в очах європейців перед чемпіонатом світу з футболу, що стартує 9 червня. Міському начальству не подобається, що столиця Німеччини має славу одного з найбільш недружніх міст Європи. У зв’язку з цим у вівторок 14 березня була запущена рекламна кампанія The nicest smiles for our guests. По всьому Берліну встановлено близько 1 800 рекламних щитів iз фотографіями 11 усміхнених жителів міста — п’яти жінок і шести чоловіків віком від 12 до 64 років. Ця програма є одним з декількох подібних заходів, які пройдуть по всій Німеччині напередодні чемпіонату світу-2006. Наприклад, минулого уїк-енду міністр економіки країни Міхаель Глос і голава оргкомітету турніру Франц Беккенбауер взяли участь у відкритті рекламної афіші, на якій кілька німців стелять червону доріжку перед гостями чемпіонату світу. Примітно, що Берлін може вважатися столицею змагань, оскільки саме на Олімпійському стадіоні міста 9 липня відбудеться фінальний матч турніру.

Тайсона ваблять кров і розбиті носи

Екс-чемпіон світу у важкій вазі Майк Тайсон, який оголосив минулого року про закінчення кар’єри боксера, вирішив спробувати себе в ролі рефері. Він буде «третьою людиною в рингу» на чемпіонаті світу з боїв без правил — World Cage Fighting Championship (WCFC), що стартує найближчої суботи в Манчестері та відомий також як Mixed Martial Arts (MMA) і No Holds Barred (NHB). У цих змаганнях учасники б’ються всередині восьмикутника зі стального дроту заввишки 2 метри 13 сантиметрів. Їхні дії регламентуються трьома основними правилами: бійцям заборонено кусати суперника, завдавати ударів головою й видавлювати очі. (Примітно, що початківця-рефері 1997 року дискваліфікували в набагато гуманнiшому виді спорту — боксі — саме за те, що він відкусив частину вуха своєму супернику Евандеру Холіфілду.) Хоча деякі поборники ліберальних цінностей називають подібні турніри «варварством», вони завжди збирають величезну аудиторію. Зокрема, на манчестерській MEN Arena кожного дня турніру очікується близько 12 тисяч глядачів. Сам Тайсон з нетерпінням чекає можливості судити майбутні поєдинки, причому він дуже задоволений, що змагання відбудуться саме в Англії. «Ви не повірите, але коли я приїжджаю до Великої Британії, місцева публіка здається мені особливо агресивною, — зізнався Тайсон. — Гадаю, глядачі побачать чудове видовище. Тут немає рукавичок — буде бійка «кістка в кістку», багато крові й зламаних носів. Це не для слабаків».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати