Їсти й одночасно лікуватись
пропонувала київська харчова виставка
Власне, саме така ідея витала на першій виставці «Харчування та життя. ХХI сторіччя», що працювала наприкінці минулого тижня. Сорок українських та зарубіжних експонентів виставки продемонстрували на площі понад 100 кв. м все розмаїття індустрії здоров'я: різноманітні біологічно-активні добавки, лікувально-профілактичні продукти, фітопрепарати, харчування для дітей та спортсменів, харчові інгредієнти та упаковку, нові методи лікування і сучасні технології виробництва.
Працівники виставки намагалися переконати відвідувачів, що збагативши звичайне харчування продуктами з лікувально-профілактичними властивостями та натуральними біологічно-активними добавками (на фото), вони виведуть зі своїх ослаблених організмів радіонукліди й токсини, нормалізують роботу усіх систем організму, підвищать імунітет, що надзвичайно актуально напередодні холодної та грипозної зими. Приєднатись до новомодного «Health Food» багато українців може й хотіли б, однак все частіше їм доводиться вибирати між продуктами здоров'я та просто їжею. Адже, за статистикою, близько 70% населення України харчуються неповноцінно, раціон жителів колишньої житниці надзвичайно збіднився (в першу чергу не вистачає білків тваринного походження) і так званий «прихований голод» вже став жорстокою реальністю.
Випуск газети №:
№231, (1999)Рубрика
Суспільство