Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Шляхами принцеси Діани

Кейт і Вільям відвідали Пакистан
18 жовтня, 13:18

Герцог і герцогиня Кембриджські дуже колоритно з’явилися,  приїхавши на авторикші на спеціальний прийом, який влаштував Верховний комісар Британії по Пакистану в Ісламабаді. Кейт одягла блискуче зелене плаття, а Вільям — традиційний костюм шервані для події біля Пакистанського Пам’ятника.

Королівська пара наразі перебуває у п’ятиденному турі по країні. Раніше вони зустрілися зі школярами і пообідали з прем’єр-міністром та колишньою зіркою крикету Імраном Ханом.

На прийомі, який був організований, щоб показати «вершки» пакистанської культури, герцог визнав тривожне минуле країни, сказавши: «Для такої молодої країни Пакистан пережив багато труднощів, безліч життів згублені терором і ненавистю».

«Цого вечора я хочу віддати належне всім тим, хто витримав таку жертву і допоміг побудувати країну, яку ми бачимо сьогодні». І пообіцяв, що Пакистан може розраховувати на Британію як на «ключового партнера та  друга».

Серед гостей прийому, організованого Верховним комісаром, Томасом Дрю, були пакистанські бізнесмени, відомі актори, музиканти та члени уряду.

У Пакистані принц Вільям також послідував шляхом своєї матері Діани, принцеси Уельської, яка вирушила туди в кілька благодійних робочих поїздок перед смертю 1997 року.

Під час візиту до ісламабадського модельного коледжу для дівчат пара розмовляла з дітьми, зокрема 14-річною Аймою, яка сказала принцу, що вона та її однокласники є «великими фанатами» його матері. Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати