Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Догляд за натяжними стелями: поради щодо чищення та продовження терміну служби

17 вересня, 17:07

Натяжна стеля є тим самим ідеальним рішенням у ситуаціях, коли ваше приміщення потребує швидкої та ефективної естетичної реставрації. Завдячуючи своїй універсальності та широкому спектру дизайнерських рішень, такі стелі гармонійно виглядатимуть в будь-якому типові інтер'єру. Спеціалісти компаній, які займаються монтажем натяжних стель допоможуть підібрати варіант, який блискуче доповнить навіть найсміливіший дизайнерський інтер'єр.

фото

Як не пошкодити натяжні стелі при догляді

 

Та для того, щоб натяжна стеля довше радувала вас своїм первісним виглядом потрібно коректно доглядати за нею. Адже неправильний догляд чи невідповідні миючі засоби можуть пошкодити її. Якщо ви розглядаєте для свого приміщення таке рішення, як натяжна стеля ціна на яку відрізняється в залежності від властивостей конкретного матеріалу що використовується, то варто розуміти, що неправильний догляд може суттєво зменшити такі властивості.

фото

Основні правила догляду за натяжними стелями

 

Для того, щоб натяжні стелі довго зберігали свою привабливість і робочі властивості, спеціалісти рекомендують дотримуватися простих правил догляду за ними:

Не використовуйте гострі предмети: відмовтеся від використання гострих чи твердих предметів у процесі чищення. Обирайте м'які ганчірки або губки, щоб запобігти механічним походженням.Дотримуйтесь графіку чищення: навіть якщо візуально стеля виглядає чистою, все одно хоча б протріть її від пилу. Частіше всього робити це можна раз на пів року у жилих приміщеннях. У кухнях і ванних рекомендується це робити частіше, через накопичення вологи чи жирів.Уникайте надмірного тиску: в процесі миття стелі не треба надмірно тиснути на її поверхню, щоб запобігти пошкодженням або деформації натяжного полотна.

Висновок

Натяжні стелі здобули свою популярність не тільки через свою естетичну складову, але й через те, що догляд за ними є доволі простим. Для збереження первинного вигляду натяжної стелі потрібно просто дотримуватись правил чищення та використовувати коректні засоби. Виконуючи ці поради, ви зможете суттєво збільшити термін служби вашої натяжної стелі, при цьому зберігаючи їх естетичний вид та функціональність.\

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати