Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

13 тисяч гривень за «Побачення з волонтером»

У Тернополі провели благодійний аукціон на підтримку бійців
24 грудня, 11:38

Аукціон у соцмережі тривав з 25 листопада по 13 грудня. Перші три побачення відбулися 23 грудня. «Перший внесок був необмежений, а кожна наступна ставка мала збільшуватися не менше ніж на 20 гривень. У цьому аукціоні брали участь майже усі волонтери Логістичного центру, а також волонтери із дружніх волонтерських організацій», — розповідає волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Ольга Худа.

Побачення із волонтером Логістичного центру Назаром Хамуляком на аукціоні викупила його дружина Наталія. «Намагаюся бути причетною до допомоги бійцям АТО. У кожного третього є хтось з близьких на фронті. У мене, наприклад, брат двоюрідний теж на сході України. Придбала лот чоловіка за 250 гривень».

«Думаю, що цей захід буде сильним поштовхом для тих, хто керує державою, щоб вони бачили, на що йдуть волонтери з метою збору допомоги для солдатів. Щодо потреб бійців на сході: склад переорієнтовується із осені на зиму. Це найскладніший період. Якщо влітку стояло питання у підміні форми і штанів, тепер додаються ще утеплені штани, бушлати. Але це все іде підмінка. Держава почала рухатися, щось видають хлопцям. Але в одній формі зимою ходити дуже складно. Тому потрібний одяг», — каже волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Назар Хамуляк.

У рамках благодійного аукціону волонтери виручили близько 13 тисяч гривень. За ці кошти планують закупити для бійців понад восьми бензопил.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати