Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Неймовірна історія кохання

18 лютого на екрани України виходить хіт Канн — мелодрама «Мій король»
17 лютого, 11:17
КАДР ІЗ ФІЛЬМУ «МІЙ КОРОЛЬ» (ЕММАНУЕЛЬ БЕРКО І ВЕНСАН КАССЕЛЬ) / ФОТО З САЙТА KINOAFISHA.UA

У цій стрічці головні ролі зіграли Венсан Кассель та Еммануель Берко. Французьку історію кохання зняла актриса, режисерка, сценаристка і муза Люка Бессона — Майвенн Ле Беско.

Після нещасного випадку катання на лижах головна героїня опиняється в реабілітаційному центрі. У лікарні вона згадує свою неймовірну історію всепоглинаючої любові...

За роль Тоні Еммануель Берко було названо найкращою актрисою на 68-му Каннському кінофестивалі, де фільм було представлено в основному конкурсі й нагороджено восьмихвилинною овацією. Цей приз Берко розділила з Руні Марою («Керол»). Компліменти від преси отримав і Венсан Кассель, який грає коханця. Крім того, ролі другого плану у фільмі виконали Луї Гаррель, Ізільд ле Беско, володарка премії Марчелло Мастрояні Венеціанського кінофестивалю.

«Мій король» належить до числа фаворитів французької премії «Сезар» — стрічка отримала 8 номінацій і претендує на перемогу в таких категоріях: найкращий фільм, режисура, актор, актриса, актор другого плану, музичний супровід і звук.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати