Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

П’ять рівнів забави

У Києві з’явиться свій Діснейленд
18 січня, 00:00
«ДИВОСВІТ» НАГАДУВАТИМЕ КОНСТРУКТОР — УВЕСЬ ІЗ ПІРАМІДОК І КУБИКІВ. УЖЕ СЬОГОДНІ НА ЙОГО ВЕРШИНІ ВИСОЧАТЬ НАПІВПРОЗОРІ — НАПІВПРИМАРНІ ВЕРБЛЮДИ / ФОТО БОРИСА КОРПУСЕНКA / «День»

Називатиметься він «Дивосвіт», а розташовуватиметься на Оболоні. У майбутньому він зможе приймати до півмільйона маленьких відвідувачів і не тільки. «Дивосвіт» планується як масштабний розважальний комплекс для сімейного відпочинку. Тут не тільки малюки, а й матері з татусями знайдуть собі забаву за віком. «Увесь розважальний центр буде поділений на вікові зони, — розповіли «Дню» на будмайданчику. — На чотирьох поверхах відмежують розваги для найменших, підлітків і дорослих. На дітей чекають п’ять рівнів гри». У лабіринтах, де всі охочі їздитимуть у яйцях динозаврів, оживатимуть доісторичні тварини. А в космічній зоні відтворять стан невагомості.

Для доросліших відвідувачів створять кілька величезних залів із відеосимуляторами та автоматами віртуальної реальності. Боулінг тут також буде віртуальним. А ще лабіринти з лазерними «війнами» і єдиний в Україні кінотеатр з усілякими «стереовитребеньками». Технологія «4D» дозволить відтворювати не тільки стереозвучання й об’ємне відео за допомогою спеціальних окулярів, а ще й відтворить рух на екрані. Наприклад, якщо в фільмі землетрус, то починають вібрувати та хитатися підлога і крісла в кінотеатрі. На найвищому, четвертому, поверсі під скляним куполом розташувався дискоклуб і бар для дорослих. Якщо батьки захочуть відвідати один із цих закладів, за їхніми дітьми доглядатимуть педагоги-вихователі в ігровій кімнаті.

25-тонний сімейний розважальний центр відкриється в березні цього року.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати