Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Навального затримали у під'їзді будинку, - дружина опозиціонера

12 червня, 14:04
Фото DT.ua

Перед початком запланованих у свято Дня Росії антикорупційних акцій опозиціонера Олексія Навального в Москві, у під’їзді будинку затримала поліція. Про це в мережі мікроблогів Twitter повідомила дружина опозиціонера Юлія Навальна.

«Привіт. Це Юля Навальна. Всіх зі святом. Олексія затримали в під'їзді будинку. Він просив передати, що плани не змінюються: Тверська», – ідеться в повідомленні.

Речниця політика Кіра Ярмиш також повідомила, що в офісі очолюваного Навальним «Фонду боротьби з корупцією» вимкнули електрику, передає Радіо Свобода.

Фото, опубліковане дружиною політика у твіттері

Напередодні мерія Москви дозволила представникам опозиції гуляти по Тверській вулиці з умовою, що акція пройде без плакатів і гасел, заявив представник штабу Навального Леонід Волков.

У неділю ввечері Навальний опублікував на своєму сайті повідомлення, що узгоджений мітинг на проспекті Академіка Сахарова у Москві скасовується. Замість цього він закликав своїх прихильників вийти на мирну акцію на Тверській вулиці. Прокуратура Москви в ніч на понеділок попередила організаторів антикорупційної акції в центрі російської столиці про «неприпустимість порушень закону».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати