Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Насірова випустили із СІЗО з електронним браслетом

17 березня, 09:00
Фото: Hromadske

Відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова випустили з Лук'янівського СІЗО після внесеної за нього застави у 100 млн гривень, передає Hromadske.

"Дуже вдячний своїй родині, за те, що вони знайшли потрібну суму", — сказав Насіров.

Він назвав справу проти нього піар-акцією. І запевнив, що не збирається тікати з країни.

"Зараз я їду додому", - додав він.

Насіров запевнив, що на ньому є електронний браслет, однак відмовився показати його. Він також відзначив, що на вихідних збирається до лікарні.

Нагадаємо, за відстороненого від посади голову Державної фіскальної служби Романа Насірова внесли заставу у 100 млн грн. Заставу внесла дружина Насірова Катерина Глімбовська.

13 березня повідомлялося, що апеляційний суд Києва залишив колишнього главу Державної фіскальної служби Романа Насірова під вартою, залишивши без зміни також суму застави- 100 млн грн.

Солом'янський райсуд Києва в ніч на 7 березня заарештував Насірова на два місяці з правом внесення застави в розмірі 100 млн грн.

Насірову інкримінують зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями голови ДФС про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаним з народним депутатом Олександром Онищенком.

Насіров відкидає звинувачення проти себе.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати