Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В окупованому Криму продовжили арешт кримському татаринові Рамазанову

19 лютого, 16:55
Фото з Facebook Anton Naumlyuk

У понеділок в окупованому Криму продовжили тримання під вартою Ісмаїлу Рамазанову, заарештованому 24 січня нібито за розпалювання ненависті через Інтернет. 

Про це написав журналіст Антон Наумлюк у Facebook.

"Сімферопольський районний суд продовжив арешт Ісмаїлу Рамазанову до 18 березня. Рамазанов звинувачується в поширенні через інтернет-рацію Zello відомостей, що «розпалюють розбрат і ненависть», - повідомив Наумлюк.

За його словами, Рамазанов розповідав про неодноразове побиття співробітниками ФСБ і сьогодні в ході "судового засідання" у черговий раз заявив про свою невинність.

Проте, повідомив "Кримській солідарності" адвокат Рамазанова Олексій Ладин, "суд" продовжив арешт його підзахисному на 24 доби до 18 березня 2018 року.

"Суд визнав, що клопотання слідчого законне й обгрунтоване і що припущення про те, що Ісмаїл може сховатися від органів слідства і суду, підтверджується матеріалами, хоча в матеріалах немає жодного доказу того, що він має намір сховатися. Єдине, чим вони мотивують - у нього є паспорт громадянина України, але з такою ж вірогідністю можна припустити, що українські паспорти є у слідчого і прокурора", - повідомив Ладин.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати