Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Залужний закликав українців утриматися від публічних оцінок бойових дій, логістики, забезпечення та рішень командирів

23 квітня, 16:47

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний закликав українців, зокрема популярних блогерів, утриматися від публічних оцінок бойових дій, логістики, забезпечення та рішень командирів та не втрачати віри у ЗСУ.

"У соціальних мережах періодично з'являється інформація, яка використовується ворогом для нанесення втрат Збройним силам України. Військове керівництво не надає жодної важливої інформації про поточні операції. Я вкотре закликаю всіх, особливо блогерів з великими аудиторіями, утриматися від публічних оцінок бойових дій, логістики, забезпечення і рішень командирів", - написав Залужний у Телеграмі в суботу.

За його словами, лише військове керівництво має всю повноту інформації та використовує її для відбиття агресії, а запорукою успішного знищення противника є нерозповсюдження цієї інформації.

"Вірте Збройним силам України. Ми робимо свою роботу. У нас потужний, підступний і безжальний ворог, який використовує будь-що для нанесення нам втрат. Не ставайте інструментом у його руках!", - підсумував Залужний.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати