Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Коротко / НОВИНИ КОМПАНIЙ

26 лютого, 00:00

Поповнення автобусного парку

Комунальне підприємство «КиївПасТранс» планує в 2005 році придбати у Львівського автозаводу 150 міських автобусів ЛАЗ А-193 за рахунок кредитних коштів. Київська міськрада дала дозвіл «КиївПасТрансу» на передачу в заставу майнових прав за договорами, укладеними з ЛАЗом на загальну суму 106,6 млн. грн — з подальшим переоформленням у заставу автобусів, які буде придбано за цими договорами. Погашення кредитних коштів здійснюватиметься за рахунок асигнувань з міського бюджету. Зокрема, в 2005 році на ці цілі передбачено 48 млн. грн.

Виплатили доходи та погасили облігації

Банк «НРБ-Україна» (Київ) виплатив 296,4 тис. грн. доходу в рахунок погашення восьмого купона дворічних облігацій серії «В», випущених у лютому 2003 року на суму 13,013 млн. грн. Згідно з даними начальника Управління цінних паперів банку Олексія Зугравого, виплати на одну облігацію номіналом 1 тис. грн. становили 22,78 грн. За його словами, банк також здійснив погашення облігацій даної серії в повному обсязі на суму 13,013 млн. грн. Облігації цiєї серії «В» було випущено в бездокументній формі.

Інвестиційне співробітництво

Механізми пожвавлення економічного та інвестиційного співробітництва між Україною та Німеччиною, збільшення присутності німецьких компаній на українському ринку, спрощення візових процедур між обома країнами — такі питання обговорили в ході зустрічі перший віце-прем’єр-міністр України Анатолій Кінах і Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні Дітмар Штюдеман. Вони відмітили необхідність активізувати інвестиційну співпрацю між обома країнами, адже, за словами Кінаха, «Україна має унікальні шанси для поглиблення інвестиційної кооперації». «Упевнений, активізація українсько-німецьких стосунків стане одним із механізмів просування українського товаровиробника на ринки Європи та Німеччини», — наголосив А.Кінах.

Реалізація солодощів зростає

ЗАТ «АВК» у 2004 році збільшило реалізацію кондитерської продукції на 32% у порівнянні з 2003 роком — до 851,424 млн. грн. Частка компанії на українському кондитерському ринку становила 14,7% у грошовому еквіваленті. Минулого року кондитерські фабрики, що входять до складу «АВК», виготовили 122,5 тис. тонн виробів, що на 14,4% більше в порівнянні з 2003 роком. Найбільш висока динаміка зростання відзначається у виробництві шоколадних комбінованих цукерок і сластиків (желейних цукерок на основі пектину). Загальний обсяг інвестицій, направлених компанією «АВК» у 2004 році на придбання нового обладнання та модернізацію існуючих технологічних ліній, склав понад $10 млн.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати