Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Нам потрібні партнерства з українськими компаніями та спеціалістами»

В Києві пройшов Україно-ізраїльський інноваційний саміт-2019: Технології майбутнього
31 жовтня, 10:30

30 жовтня у інноваційному парку UNIT.City відбулася друга міжнародна технологічна конференція Україно-ізраїльський інноваційний саміт-2019: Технології майбутнього.

Захід проходив у межах першого Тижня Ізраїльських інновацій в Україні і зібрав понад 600 представників технологічних компаній, топ-менеджерів корпорацій, інвесторів і стартапів з України та Ізраїлю.

«Головна мета Тижня Ізраїльських інновацій в Україні — об’єднати лідерів технологічної індустрії двох країн, показати бізнес-потенціал України ізраїльським інвесторам і компаніям, прискорити впровадження передових ізраїльських технологій та інновацій в Україні», — повідомляє засновниця і продюсер Тижня Ізраїльських Інновацій та Україно-ізраїльського інноваційного саміта, засновниця і CEO Global Israeli Initiative Альона Новгородська.

У Саміті взяли участь представники української та ізраїльської технологічної індустрії, ключові гравці у сферах automotive, safe city, health tech, fintech, energy tech, cybersecurity, венчурного капіталу, а також представники урядів та корпорацій. Серед ключових спікерів конференції — засновник найбільшої у світі краудфандингової платформи для інвесторів OurCrowd Джон Медвед, ізраїльський експерт у галузі кібербезпеки Амір Рапапорт, керуючий партнер одного з найактивніших венчурних фондів Ізраїлю AltaIR Capital Ігор Рябенький, власник одного з найбільших ІТ медіа Ізраїлю People and Computers Пелі Пелед.

«Україна все більше стає частиною західного світу, і для нас це хороша можливість зайти на європейську територію. Нам потрібні партнерства з українськими компаніями та спеціалістами», — зауважив хедлайнер Саміту Джон МЕДВЕД.

Свої інноваційні розробки на заході представили передові ізраїльські технологічні компанії, серед яких провідний інтегратор у галузі зв’язку та безпеки Mer Group, світовий лідер у сфері кібербезпеки Check Point, інтегратор інноваційної системи біометричного паспортного контролю державного кордону Vizhu IT Services, розробник інтелектуальної цифрової платформи для оптимізації роботи промислових підприємств Matics.

Окрема активність у рамках Саміту — Fintech Track — була присвячена фінансовим технологіям і відбулася за підтримки Sabra Innovations. Ізраїльські fintech-стартапи представили свої рішення головам правлінь найбільших українських та міжнародних банків.

У експозоні Саміту 18 компаній з Ізраїлю та України презентували свої продукти та рішення. Серед українських розробок вперше був представлений інноваційний ігровий стартап Cyberzen, який дозволяє керувати ігровим процесом за допомогою нейроінтерфейсу. Агрохолдинг МХП представив чотири українських стартапи: QRSmarty, Khmarka, Sovtes та IntelSoft, які були фіналістами MHP accelerator — програми розвитку стартапів від Radar Tech, Agrohub та МХП.

Тиждень Ізраїльських інновацій в Україні — перший тиждень ділових заходів в Україні, присвячений ізраїльсько-українським технологіям та інноваціям. Серія заходів організована міжнародною платформою Global Israeli Initiative та інноваційним парком UNIT.City за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні й Посольства України в Державі Ізраїль. Співорганізатори — Агроіндустріальний холдинг МХП та інвестиційна платформа JS Capital.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати