Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Непроста історія вуличних боїв

На ТБ — розмова з кінорежисером Олексієм Шапарєвим про кінотеатральний прокат спортивної драми «Правило бою»
20 січня, 13:44
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Уночі з 22 на 23 січня о 01.10 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові з кінорежисером Олексієм Шапарєвим ітиметься про кінотеатральний прокат спортивної драми «Правило бою» та роботу над телесеріалом «Гвардія»і героїчною драмою «Крути-1918. Захист».

У кінострічці «Правило бою» йдеться про те, як відомий у минулому олімпійський чемпіон, а нині тренер, готує свого сина до вирішального боксерського двобою. За спаринг-партнера він бере Тараса — простого хлопця з непростою історією вуличних боїв. Зрештою, обставини спонукають саме Тараса боротися за чемпіонський пояс, а також за життя своїх рідних та друзів. У ролях — молоді актори Влад Никитюк і Женя Галич, а також знані Олексій Горбунов, Станіслав Боклан, Ахтем Сеітаблаєв, Сергій Романюк, Дмитро Ступка та український боксер-чемпіон Олександр Усик.

У програмі подаватиметься огляд інших кінотеатральних новинок, зокрема це американська драма «Народження нації» режисера Нейта Паркера, французько-канадська анімація «Балерина» режисерів Еріка Самера та Еріка Варена і французька пригодницька комедія «Сімейне пограбування» режисера Паскаля Бурдьйо з Жаном Рено у головній ролі.

Крім того, в найближчому випуску «Арґументу-Кіно» — телеесеї про засновника мистецького кінематографа Девіда Ворка Ґрифіта («Народження нації», «Нетерпимість»), акторку Пайпер Лорі («Кері», «Вона написала вбивство», «Твін Пікс») та короля коміксів, художника і режисера Френка Міллера («Місто гріхів», «300 спартанців», «Темний лицар»), а також про класичний фільм Чарлі Чапліна «Вогні великого міста» (1931).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати