Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Вражений стійкістю та хоробрістю українських воїнів»

Державний секретар з питань оборони Великобританії Гевін Вілльямсон побував на передових позиціях Об’єднаних сил на сході України
20 вересня, 11:31
ФОТО НАДАНО МО УКРАЇНИ

Свою роботу на Донбасі закордонні британська делегація розпочали у Краматорську із зустрічі з командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим. Вітаючи гостей, командувач ООС подякував уряду та народу Великобританії за підтримку України у боротьбі із підступним ворогом. Про це повідомляє Прес-центр ООС.

Під час брифінгу генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив про обстановку в районі проведення Операції та уздовж лінії державного кордону України з державою-агресором, яка входить до району відповідальності Об’єднаних сил.

Були наведені конкретні факти застосування озброєння російського походження проти військових частин, що ведуть бойові дії на сході України. Генерал-лейтенант Сергій Наєв поінформував Гевіна Вілльямсона про заходи, які виконуються Об’єднаними силами для відсічі російської агресії та стабілізації обстановки на території Донецької та Луганської областей.

В подальшому командувач Об’єднаних сил ознайомив закордонного гостя з обстановкою в смузі дій однієї з бригад безпосередньо в ході роботи на місцевості. Зокрема, Державний секретар з питань оборони Великобританії Гевін Вілльямсон побував на передових рубежах оборони, де особисто поспілкувався з бійцями Об’єднаних сил. Найбільше, зізнається британський гість, його вразили стійкість та хоробрість українських солдатів, які зіштовхнулися з однією з найбільш агресивних армій світу.

Після передової командувач ознайомив британських партнерів із роботою одного з КПВВ, де детально розповів про роботу пунктів пропуску на лінії розмежування.

Наприкінці поїздки британський високопосадовець висловив вдячність командувачу Об’єднаних сил за організовану ним змістовну поїздку районом проведення Операції. Він відзначив, що Великобританія й надалі допомагатиме Україні й всебічно підтримуватиме її.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати