Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Польські протестувальники блокують чотири пункти пропуску на кордоні з Україною

19 квітня, 16:11
Фото dpsu.gov.ua

Польські протестувальники блокують 4 пункти пропуску на кордоні з Україною не пропускаючи вантажні автомобілі. Проте рух автобусів та легкових автівок здійснюється безперешкодно. Про це заявили у пресслужбі Державної митної служби України, передає УНН.

Деталі 

Зокрема польські протестувальники блокують рух на: 

  • п/п "Медика – Шегині" польські протестувальники продовжили блокування руху вантажних транспортних засобів на в’їзд і виїзд з України. Пропуск автобусів та легкових автомобілів здійснюється безперешкодно в обох напрямках.  
  • п/п "Корчова – Краківець" попередньо продовжено блокування руху вантажівок до 9:00 год. 20 квітня. Мітингарі вимагають обмежувати в'їзд в Україну вантажним автотранспортом до 5-7 авто на годину, незалежно від типу вантажу.
  • Також польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажного транспорту в пунктах пропуску "Ягодин–Дорогуськ" та "Рава-Руська – Хребенне".

Пункти пропуску "Устилуг– Зосин", "Угринів–Долгобичув", "Грушів–Будомєж" та "Смільниця – Кросьценко" працюють у звичному режимі 

- заявили у Держмитслужбі. 

Митники радять водіям врахувати інформацію щодо заблокованих пунктів пропуску під час планування маршруту. Для зручності можна скористатися картою черг у пунктах пропуску із суміжними країнами.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав протестуючих польських фермерів припинити блокування українського кордону.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати