Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

російські війська посилили обстріли прикордонних районів Сумської області в Україні, здійснивши 60 обстрілів та понад 300 вибухів за один день

24 квітня, 15:18
Фото Національна поліція України

Ще минулого тижня на Сумщині було до 20 обстрілів, але сьогодні їхня кількість зросла до 60. Збільшення інтенсивності обстрілів відчувають прикордонні громади, особливо Білопілля. Про це повідомив голова Сумської ОВА Володимир Артюх в ефірі телемарафону, пише УНН.

За словами Артюха, спостерігається, що у порівнянні з попередніми днями, збільшення інтенсивності ворогом засобів ураження по прикордонним громадам збільшильшились. Він каже, що застосування систем залпового вогню, БПЛА на прикордонній смузі і систематичні мінометні та артилерійські обстріли продовжуються

"Якщо тиждень тому було до 20 обстрілів, то сьогодні ця цифра становить 60, а вибухів більше 300. Інтенсивність зростає, і це відчувають наші прикордонні громади, адже за цю добу ми маємо чотирьох поранених: у Шостинській громаді та в Білопіллі, яке зараз страждає найбільше", - резюмував голова Сумської ОВА.

Нагадаємо

За один день російські війська здійснили 51 ворожий обстріл прикордонних районів і населених пунктів у Сумській області України, в результаті чого сталося 242 вибухи і 4 цивільні особи отримали поранення.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати