Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зустрінь свого Барбоса

У Києві відбудеться виставка безПОДОБНИХ собак
18 вересня, 18:55
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Щорічний Кубок Барбоса запрошує на емоційну зустріч із чотирилапими щастями. Шостого жовтня на ВДНГ (пр. Глушкова, 1) відбудеться одинадцята наймасштабніша виставка-конкурс безпородних собак в Україні. Приходьте разом з близькими — вболівати, відпочивати і знаходити нових друзів! — запрошують організатори, а це Молодіжна ліга захисту тварин, за підтримки генерального партнера Mars Україна, представленого ТМ Pedigree.

«Барбоси — унікальні собаки. Вони не безпородні — вони безПОДОБНІ! Їхня зовнішність — поза нудними стандартами. Їхні характери — сформовані і зрозумілі майбутнім господарям. Якщо вам не вистачає компаньйона-енерджайзера та мотивації щодня гуляти на природі... Якщо ви з дитинства мріяли про кудлатого товариша й ніяк не могли здійснити мрію... Якщо ви вже маєте собаку і плануєте взяти ще одну, бо в курсі, як це круто... Якщо підписники вашого Instagram нудьгують без запальних сторіз... Якщо ваші власні діти ладні на все, аби в них нарешті з’явився пес... Якщо ви і ваша сім’я просто хочете відпочити й отримати море позитивних емоцій... І якщо ви точно знаєте, що для дружби не важить порода, Кубок Барбоса — саме та подія, яку вам варто відвідати», — ідеться в повідомленні.

На гостей заходу чекають кілька локацій: територія змагання чотирилапих, де вони мірятимуться хвостами, вухами, талантами й господарями; волонтерські пункти, в яких розкажуть більше про безпородних собак і підкажуть, як їм допомогти; майданчик, на якому можна ВСЕ (звісно ж, Барбосам). Крім того, на події буде можливість поспілкуватися зі щасливими власниками безпородних собак і знайти власного кудлатого домашнього улюбленця.

«Основна мета — підняти престиж безпородних собак, показати, які вони здібні, чарівні та унікальні. Адже всі барбоси не схожі між собою! Також ми прагнемо підняти рівень відповідальності господарів, які обрали безпородного хвостатого друга», — коментує подію президент Молодіжної ліги захисту тварин Ірина ТЕРЕЩЕНКО.

Більше про подію можна дізнатися на сайті  і в соцмережах.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати