Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Успіх Богдана Цимбала

Наш біатлоніст у короткій індивідуальній гонці в Арбері став шостим
20 січня, 19:05

На етапі Кубка IBU в Арбері (Німеччина) відбулася чоловіча коротка індивідуальна гонка. Перемогу здобув норвежець Ендре Стрьомсхейм, повідомляє prosportua.com.

«Першим із українців, хто засвідчив перспективний результат на першій стрільбі, став Руслан Бригадир. Він відпрацював на нуль, що дозволило йому вийти на п’яте місце за 10 секунд від графіка лідируючого норвежця Філіпа Андерсена. Проте два промахи на другому рубежі викреслили його з претендентів на високий результат. До того моменту також два промахи були на рахунку Андрія Доценка, але він ходом вигравав у Бригадира понад 20 секунд, хоча вистачало цього лише для 15-го місця, — аналізують гонку на сайті. —  Тим часом перший рубіж чисто пройшли Тарас Лесюк і Богдан Цимбал. Перший вийшов на 15-е місце, а другий — відразу на третє! Але на другій стрільбі зайвий промах Лесюка викинув його з топ-20, тому вся увага була прикута до Цимбала. І той не підвів, хоча з чистою стрільбою так і залишився третім, за 16 секунд від лідируючого німця Філіпа Наврата.

На жаль, через єдиний промах на третьому рубежі  українець опинився на сьомому рядку з півтора хвилинним відставанням від лідера. Останню стрільбу Цимбал пройшов чисто, що дозволило піднятися в топ-6, але до медальної зони було ще 13 секунд. На жаль, на контрольній позначці 13,4 км відставання від третього місця збільшилося до 20 секунд, і стало зрозуміло, що до медалі дотягнутися не вийде». 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати