Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Москві біля будівлі уряду РФ вивісили банер на підтримку Сенцова

21 липня, 19:09
Фото Reuters

У Москві (РФ) поряд із будівлею уряду вивісили банер на підтримку українського режисера, політв’язня Олега Сенцова. Про це у суботу, 21 липня, повідомляє Радіо "Свобода".

Зазначається, що акцію провели активісти московського відділення "Відкритої Росії" із вимогою звільнити усіх політв’язнів.

Раніше повідомлялося, що у Гонконзі (КНР) під Генеральним консульством Російської Федерації відбулася акція протесту на підтримку українських політичних в’язнів. Захід було організовано продемократичними активістами Гонконгу.

Додамо, що 19 липня адвокат Олега Сенцова Дмитро Дінзе заявив, що український режисер зараз виглядає набагато гірше, ніж раніше, і нещодавно переніс серйозну кризу зі здоров'ям, але не збирається припиняти голодування.  

Нагадаємо, що політв'язнів Кремля набагато більше ніж 70. Про це заявила координатор громадської організації "Крим SOS" Таміла Ташева під час акції на Майдані Незалежності на підтримку Олега Сенцова.

Президент Петро Порошенко запевнив, що міжнародний тиск на РФ з вимогою звільнити українських бранців Кремля продовжується.

Читайте також матеріали "Дня" "Ми не маємо права допустити загибель Сенцова" і "Позов готовий"

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати