Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

2004-й: «розв’язання проблем і реалізація можливостей»

30 грудня, 00:00

Як стверджують астрологи, 2004-й — важливий рік двадцятирічного циклу, що розпочався 2000 року. Ці 20 років можна назвати мостом між двома епохами, входом у нове тисячоліття. Провідними планетами цього циклу є Юпітер і Сатурн — планети, що символізують розвиток соціальних процесів, які з’єднуються між собою один раз у 20 років. 2004 рік цікавий тому, що саме він може дозволити вирішити багато важливих завдань нашого двадцятиріччя. Це рік конструктивних можливостей, коли провідні ідеї, цілі і надії суспільства початку XXI століття можуть почати активно реалізовуватися, втілюватися в реальність, набувати конкретних контурів. Це може торкатися і міжнародних відносин, і економічної ситуації, і внутрішньодержавного устрою, і розв’язання багатьох важливих проблем, що стосуються великої кількості людей. Для багатьох людей цей рік є роком реалізації своїх планів, важливий етап руху до мети. Можна також сподіватися на зменшення соціальної і політичної напруженості в суспільстві, на розв’язання складних конфліктних ситуацій найменш жорсткими методами, стверджує www.happy-year.narod.ru.

Сприятливу взаємодію Сатурна з Юпітером цього року можна вважати найважливішим космічним чинником, причому досить оптимістичним. При такому розташуванні на Небі можна сподіватися на щось добре і на Землі. Ще один важливий астрологічний момент — це спільний вплив Юпітера і Нептуна. Якщо торік ці планети перебували в конфліктному взаєморозташуванні, то цього року воно гармонійне. Це може означати, що певні торішні проблеми можуть бути щасливо розв’язанi цього року. Добрі стосунки між Юпітером і Нептуном часто сприяють розв’язанню різних національних, релігійних і ідеологічних проблем. Це також може позитивно впливати на економіку, зокрема сприяти стабілізації становища на нафтовому ринку.

Найбільш напружений астрологічний чинник року — це взаємини Юпітера і Плутона. Пік цього впливу — липень — серпень. Інший можливий пік його прояву грудень 2003 — січень 2004. У ці періоди може розпалюватися політична ситуація, загострюватися економічні проблеми, криміногенна обстановка також може погіршуватися, підвищується ймовірність різних катастроф. Це може виявлятися як боротьба ідей, ідеологій і впливів, боротьба за владу, боротьба за лідерство. Рекомендують бути обережними в фінансових операціях, у всьому, що пов’язано з боргами і кредитами. Будьте уважними до здоров’я.

Юпітер 2004 року йтиме по знаку Діви, а потім, з кінця вересня, по знаку Терезів. Діва схиляє до реальності і практичності. Важливо вирішувати найбільш природні і насущні завдання. У моді можна очікувати більше суворості і чіткості, більше уваги до дрібних деталей. Важливим критерієм буде практичність і зручність. Взагалі ж діловий стиль, певно, буде на передових позиціях. Можливо будуть дещо менше цікавити проекти глобального масштабу, важливіше працювати над теперішнім, займатися аналізом і критичним осмисленням того, що відбувається.

12-річний цикл Юпітера — справжній астрологічний ювілей і найважливіший рубіж, який може стати переломним моментом, коли має бути закладено програму і сформовано мету і напрями руху на наступні 12 років. Важливо підбити підсумки, осмислити пройдений шлях і, найголовніше, зрозуміти, чого ж ми все-таки хочемо і як до цього рухатися. Дуже непогано б відразу що-небудь для цього розпочати робити.

Коли ж Юпітер перейде наприкінці року до Терезів, можна чекати, що більше буде потягу до спілкування, взаємодії, до нових починань. Естетичні і гуманітарні цінності можуть стати більш значущими. У моді будуть спільні проекти і партнерство. Шлюби, взяті цього часу, будуть під заступництвом Юпітера — планети успіху — і Венери — планети кохання. Юпітер допомагатиме тим, хто пов’язаний з дизайном, рекламою, юриспруденцією, психологією, мистецтвом, виробництвом і поширенням товарів для жінок, модного одягу, прикрас, косметики, парфумерії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати