Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Дитинство без меж»

На Закарпатті триває соціальна акція
05 квітня, 11:30

В Ужгороді триває обласна соціально-психологічна та благодійна акція «Дитинство без меж». Головна мета заходу — навчити дітей та підлітків розуміти себе, прислухатися до оточуючих, насолоджуватися життям у всіх його проявах, адже сучасні діти перебувають у світі, переповненому різноманітними проблемами. У програмі свята — художні виставки, благодійні аукціони, психологічні програми та семінари, спортивні змагання і багато іншого. Немало уваги під час заходів приділяють батькам та вчителям, зокрема говоритимуть і про те, як легко подолати стан емоційного вигорання та отримувати задоволення від виховання девіантних дітей.

Як діти, так і батьки зможуть взяти участь у творчих майстер-класах з виготовлення писанок, ляльок-мотанок і витинанок. Митці покажуть дітям процес створення своїх виробів та навчать їх робити це власноруч. Усі охочі зможуть поспілкуватися з письменниками, художниками та умільцями з декоративно-прикладного мистецтва, більшість яких студенти, випускники та викладачі Закарпатського художнього інституту.

Соціальну акцію організовано Закарпатським осередком Української спілки психотерапевтів за підтримки міської та обласної влади. У рамках заходу відбудеться благодійний аукціон, виручені кошти будуть спрямовані на потреби вихованців родинного будинку благодійного фонду «Нова сім’я», який опікується дітьми-сиротами й тими, що залишилися без батьківської опіки.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати