Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Латиноамериканські злети й падіння Сергія Терьохіна

19 вересня, 00:00

Окрім того, що його вважають одним із найстильніших і найелегантніших чоловіків парламенту, Терьохін ще й тримає марку «доброго танцюриста». Найбільш пам’ятними для пана Терьохіна були його «па» у Філіппінському посольстві, де він виконував не тільки жагуче танго, а й... філіппінські народні танці.

Однак був у житті депутата й дещо сумний випадок, пов’язаний з його танцювальною «діяльністю». У ті часи, коли молодому й заповзятливому Сергієві Терьохіну було... не будемо уточнювати, скільки, на одній із студентських дискотек запросив майбутній народний депутат дівчину на танець. Та тільки щось постійно не виходило: то дівчина ухитрялася на ноги своєму партнерові наступати, то вони ніяк не могли домовитися щодо випадів і поворотів (як-не-як це не Верховна Рада!). Зрештою, улюблений танець Сергія Терьохіна — самба, був зіпсований різким і несподіваним падінням на підлогу його партнерки. Що залишалося робити майбутньому політикові? Звичайно ж, упасти поруч самому, і тим вирятувати панянку зі скрутного становища!

Чиясь простягнута рука допомогла піднятися колись танцюючій парі, після репліки: «Ну ви й даєте!» Терьохін у той вечір більше не танцював, а спина ще довго боліла. Можливо, саме тому народний депутат і досі пам’ятає цю історію?

№179 19.09.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати