Перейти до основного вмісту

Новорічний бенкет уже відбувся

15 грудня, 00:00
ФОТО ОЛЕКСАНДРА КАЛИНИ

Протягом чотирьох годин готували страву «М’ясний квартет», що стала переможницею на 59-му Вінницькому обласному конкурсі кулінарного мистецтва. Учасники одностайно відзначили, що цього року журі було надто прискіпливим і під час оцінювання враховувало навіть оформлення карток із підписами до страв, освітлення і, звичайно, зовнішність кухарів. Разом із поварами і кондитерами за перемогу боролися й кращі бармени та офіціанти області. До речі, конкурс був присвячений новорічним і різдвяним святам. Тому вінничани, які прийшли поглянути на здобутки майстрів «смачного» мистецтва, змогли підглянути для себе свіжі ідеї оформлення столу та святкових страв.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати